Praktijk Lief voor Jezelf

Lief voor Jezelf is een praktijk waar een liefdevolle verbinding gelegd wordt tussen je binnen- en buitenwereld. Hierdoor ervaar je meer rust, balans en bewustwording en kom je terug in je eigen kracht.

Fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele klachten zijn pijnlijke waarheden die je onder ogen moet komen om te kunnen helen en vrij te kunnen leven. Je blijft je hetzelfde voelen, overkomen, denken en gedragen als je niks met je eigen pijn gaat doen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor alles wat je doet en voelt en bent de enige die dit kan veranderen.

Symptoombestrijding zal nooit de kern van je probleem oplossen en zal altijd tijdelijk zijn. Door de kern van je klacht te vinden en deze te helen, komt deze niet terug of wordt een waarschuwingssignaal.

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar continu. Als vertalende raadgever weet ik de kern altijd te vinden en wandel graag een stukje mee op jouw pad. Ik laat je vervolgens weer los op het moment dat jij je antwoorden in jezelf gevonden hebt en je geheeld voelt.

Claudia eliens

Mijn naam is Claudia Eliens en ben door diverse beproevingen in mijn leven flink uitgedaagd om in mijn kracht te blijven staan. Ik ben deze kracht soms even kwijtgeraakt en ben hiermee aan de slag gegaan om mijzelf weer te vinden.

Deze ervaringen en de stappen die heb ik ondernomen voor mijn herstel, zijn mijn drive geworden om andere mensen te gaan helpen.

In 1998 heb ik mijn diploma’s voor nationaal en internationaal schoonheidsspecialiste & visagie behaald. Daaraan heb ik in 2019 het diploma van reikimaster en holistisch therapeut mogen toevoegen.

Door een schoonheidsbehandeling te combineren met reiki en/of holistische therapie kan ik een liefdevolle verbinding leggen tussen het innerlijk en uiterlijk, waardoor je weer gaat stralen.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar balans, rust en bewustwording. Doordat er over het algemeen niet op de signalen van ons lichaam wordt gelet en maar doorgaan, lopen we het risico ons ongelukkig te voelen en ziek te worden.

Als holistisch therapeut en reiki master wil ik deze waardevolle kennis graag doorgeven en zo andere mensen helpen heling, licht en liefde te ontvangen en dichter bij zichzelf te komen.

Ik hoop je spoedig te zien.

* Je wordt naar de Facebook pagina verwezen, klik vervolgens op nu boeken

stars licht
stars licht

© 2020 Praktijk Lief voor Jezelf – Webdesign and branding by Bureau van Houtum