Holistische Therapie

Het oorspronkelijke woord voor geheel en allesomvattend is holistisch en komt van het Griekse woord holos. Als je dingen holistisch bekijkt, dan kijk je naar het geheel. In de gezondheidszorg betekent dat je niet alleen kijkt naar een specifieke klacht, maar naar de cliënt in haar/zijn totaliteit.

Holisme gaat uit van vijf niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Door holistische therapie kun je tot inzicht komen van de oorzaak van je klacht. Van daaruit ontstaat er ruimte om nieuwe keuzes te maken en om je eigen kracht te hervinden. Er ontstaat persoonlijke groei!

* Je wordt naar de Facebook pagina verwezen, klik vervolgens op nu boeken

moon

Beauty

Tijdens mijn holistische schoonheidsbehandelingen leg ik een liefdevolle verbinding tussen je innerlijk en uiterlijk. De focus ligt op ontspanning, rust en balans.

De behandeling bestaat uit een aandachtsoefening, een gezichtsreiniging met heerlijk warme aromatische kompressen, huidanalyse, massage van gezicht- schouders- nek- en decolleté, een masker, reiki en aanbrengen van dag- of nachtverzorging. De etherische oliën die ik tijdens de behandeling gebruik, kunnen inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.

* Je wordt naar de Facebook pagina verwezen, klik vervolgens op nu boeken

stars licht

Reiki

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Deze universele levensenergie is niet zichtbaar, maar wel voelbaar en van nature in alles en iedereen aanwezig. Ons welzijn en zelfhelend vermogen wordt bevorderd als je ervoor zorgt dat de stroom van levensenergie vrij door je lichaam heen stroomt. Reiki behoort tot de energetische geneeswijzen. We zijn meer dan alleen een lichaam en reiki werkt door op het mentale, fysieke, emotionele, energetische en spirituele niveau.

In de loop van je leven kunnen er om allerlei redenen blokkades in deze energiestroom ontstaan door bijvoorbeeld negatieve gedachten, stress en ziekte. Deze blokkades gaan op den duur gezondheidsklachten veroorzaken bijvoorbeeld vermoeidheid, slapeloosheid, spierpijn, hoofdpijn, huidklachten etc.

Tijdens een reikibehandeling wordt er nieuwe energie doorgegeven via de handen door handoplegging van de behandelaar. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd en worden blokkades opgeheven.

Reiki kan jou helpen om weer meer in balans te komen, door de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen en werkt hierdoor heel ontspannend.

Mijn behandelingen zijn een mooie aanvulling op, maar geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Het is belangrijk dat je met je klachten eerst naar een arts gaat.

* Je wordt naar de Facebook pagina verwezen, klik vervolgens op nu boeken

stars licht

© 2020 Praktijk Lief voor Jezelf – Webdesign and branding by Bureau van Houtum